Warning: Parameter 2 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Министар породице, омладине и спорта у посјети Удружењу "Бебе"

Министар породице, омладине и спорта Соња Давидовић посјетила је требињско Удружење породица са проблемом стерилитета „Бебе“.

Предсједник удружења Снежана Мисита упознала је министра Давидовићеву са радом друштва које у овој години очекује већ стоту принову, те истакла да породице са проблемом стерилитета у Требињу немају разлога да буду незадовољне подршком републичких и локалних власти, тим прије што је Требиње једина локална самоуправа у Српској која је овим породицама омогућила и четврти бесплатан покушај вантјелесне оплодње, у пуном износу и без старосних ограничења.

IMG 20190327 142109

IMG 20190327 143210

IMG 20190327 142037

Warning: Parameter 2 to modChrome_artarticle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36