PRONATAL Repro, češka IVF klinika

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/functions.php on line 194

Захвалност Хеликоптерском сервису Српске

Желимо да се јавно захвалимо Хеликоптерском сервису Републике Српске и нашим пилотима, који стављају на располагање своје људске и техничке ресурсе, и помажу у спашавању живота, у нашем случају најмлађих. Посебну захвалност упућујемо директору ХСРС Бобану Кустурићу.

Ово је само једна од интервенција Хеликоптерског сервиса за помоћ нашим најмлађим суграђанима и на томе смо им неизмјерно захвални.

Када знамо да нам је 24 часа дневно доступна  помоћ хеликоптерског сервиса у доста мањој мјери бринемо због могућих компликација које се дешавају у високоризичним трудноћама и код пријевремено рођених беба. Ово је још један доказ да само заједничким дјеловањем можемо остварити наш успјех, а то су здраве бебе. Захваљујући брзој интервенцији наших пилота знамо да ће све проћи са најбољим исходом.  Још једно велико ХВАЛА за наше хероје.

hsrs

bebe-slika-sajt-veca

Design by Ž