Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/functions.php on line 194

Захвалница Удружењу "Бебе"

На свечаној сједници Скупштине  Града поводом Дана ослобођења Требиња у Првом свјетском рату, која је одржана данас у Културном центру уручена је захвалница удружењу „Бебе“. Захвалницу је у име удружења „Бебе“ примила др Лилиен Ковач, предсједница Управног одбора удружења. За десет година постојања удружење је остварило многе циљеве и успјехе, један од највећих је 137 беба.

Нама је ова захвалница показатељ да смо све ове године радили за добробит свих оних који су се обратили за помоћ и подстрек да наставимо и даље.

Захваљујемо се Граду Требињу на досадашњој сарадњи и помоћи у нашем десетогодишњем раду.

Посебну захвалност дугујемо на једном бесплатном покушају вантјелесне оплодње за наше суграђане. Град требиње је једини град који издваја средства у цјелости за вантјелесну оплодњу, без горње старосне границе женског партнера.

Још једном велико ХВАЛА

dan oslobodjenja trebinja 20202