PRONATAL Repro, češka IVF klinika

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/functions.php on line 194

Dobro djelo

 

 

Ovim putem Vas obavještavamo da je kompanija m:tel pokrenula još jednu veliku društveno odgovornu akciju pod nazivom "Dobro djelo", kojom će na originalan način nagraditi dobra djela, jer je dobro poznato da se dobro dobrim vraća.

Dobrim djelima do dječijeg igrališta

Projekat "Dobro djelo" omogućava da u njemu učestvuju svi građani, koji tako mogu pomoći svojoj opštini, jer će kompanija m:tel na kraju akcije pokloniti dječije igrališteopštini sa najviše prijavljenih dobrih djela.

Naredna godina - godina dobrih djela

Takođe, koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da posjetite naš sajt www.dobrodjelo.com, gdje se nalazi interaktivna mapu dobrih djela, koju građani Vaše opštine mogu ispunjavati narednih godinu dana, koliko traje ova akcija.

Na spomenutom sajtu se mogu prijaviti dobra djela izatim izabrati mjesto gdje su ona učinjena.Po želji se mogupostavitii link, video ili fotografija, koji opisuju to dobro djelo.

Stoga Vas molimo da sve Vaše sugrađane upoznate sa ovom m:tel-ovom akcijom, koja može biti od velike koristi najmlađim stanovnicima Vaše opštine.

Dobra djela svuda oko nas

Ne postoje velika i mala dobra djela, jer je svako podjednako važno, pa priča može izgledati ovako:

-          Danas sam pomogao komšiji da iscijepa drva. #dobrodjelo

-          Pomogao sam drugu da popravi ocjenu iz matematike. #dobrodjelo

-          Očistio sam dvorište jednoj baki. #dobrodjelo

-          Moj prijatelj je dobrovoljni davalac krvi. #dobrodjelo

Dakle, granice dobrih djela ne postoje, a sigurni smo da će ovi primjeri motivisati sve Vaše sugrađane da nam se pridruže, te da će zajedno sa Vama postati ambasadori ove akcije.

Podijelite dobra djela sa drugima

Svi  detalji  akcije #dobrodjelo mogu se naći upravo na sajtu www.dobrodjelo.com, gdje se nalaze i rubrike sa mapom i listom dobrih djela, a znajući da je BiH prepuna dobročinitelja i ljudi dobrog srca, ne sumnjamo da će ova lista biti dugačka.

Takođe, svi koji žele da zajedno sa nama budu dio ove velike akcije, mogu na svojoj omiljenoj društvenoj mreži (Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr...) podijeliti svoju malu priču pod hashtagom #dobrodjelo. Učesnici ove akcije mogu motivisati i svoje najbliže da preko društvenih mreža podijele prijavljeno  dobro djelo, kako bi svi zajedno bili korak bliže dječijem igralištu. 

I ne zaboravite - biti dobar je plemenito, a učiti druge da budu dobri je još plemenitije.

Hvala unaprijed na podršci!

 

 

 

bebe-slika-sajt-veca

Design by Ž